Skip to content

EDW Meubelstoffering Oost & West Vlaanderen

EDW Meubelstoffering is een vertrouwd ambachtelijk authentiek bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in herstoffering, restauratie en reparatie van uw meubelen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel klassieke als moderne meubelen, voor bedrijven en particulieren.

Passie voor het vak

Johan Wolters Modo MeubelstofferingWij hebben het ouderwets ambacht zeker nog niet verleerd. Wij bieden u de hoogst mogelijke kwaliteit en een zeer professionele, snelle service. Dit kunnen wij doen door onze jarenlange ervaring in het vak. Wij beoefenen al meerdere generaties lang het allermooiste beroep uit wat er bestaat: meubelbekleder/restaurateur. Wij geven meubels die versleten zijn een nieuw leven, een tweede leven. Wij laten mensen langer genieten van hun vertrouwde meubels. Wij geven meubels weer een mooie uitstraling, passend bij het interieur. Passie voor het vak, dat hebben wij bij EDW Meubelstoffering.

Persoonlijk contact is zeer belangrijk

Wij vinden persoonlijk contact zeer belangrijk. De klant is koning en wij vinden het dan ook belangrijk om goed te luisteren naar de wensen en eisen van de klant. Daar is persoonlijk contact voor nodig. EDW Meubelstoffering komt graag bij u langs om uw meubel te bekijken. Wij kunnen eventueel ook komen met een stof- en lederstalen. Nadat wij uw meubel goed hebben bekeken kunnen wij vrijblijvend een offerte uitbrengen. Wij leveren alleen de hoogste kwaliteit.

Een gratis offerte aanvragen?

Neemt u voor een geheel vrijblijvende, gratis offerte contact op met EDW Meubelstoffering Oost & West Vlaanderen.

GRATIS OFFERTE


    Back To Top
    Chat openen
    Kan ik u helpen?
    Hallo, kan ik u helpen?