skip to Main Content

Lounge en outdoor meubels laten stofferen

Net een nieuwe loungeset gekocht, maar wilt u kussens op maat laten maken? Of zijn de bestaande kussens versleten of wilt u gewoon een nieuwe look geven aan uw tuinset? Het is goedkoper om uw kussens te laten bekleden door EDW Meubelstoffering, dan om nieuwe kussens aan te schaffen.

Op maat laten maken van kussens

EDW Meubelstoffering maakt kussens op maat. Denk bijvoorbeeld aan kussens voor een tuinset, loungeset of tuinbank. De kussens die wij maken zijn van hoge kwaliteit, waardoor u jarenlang kunt genieten van de gestoffeerde kussens.

Het kan ook voorkomen dat de bestaande kussens of tuinkussens niet lekker zitten. Dan kunt u ook terecht bij EDW Meubelstoffering. Wij zorgen ervoor dat u weer comfortabel kunt zitten. Het gaat dus bij EDW Meubelstoffering niet alleen om de stoffering, maar desgewenst ook om de vulling van de kussens.

Interesse in het (her)stofferen van uw loungebank of kussens? Of wilt u uw tuinkussens opnieuw laten vullen voor een beter zitcomfort? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en vraag een gratis offerte aan.

EDW Meubelstoffering Antwerpen, Gent, Brugge, Knokke
EDW Meubelstoffering Antwerpen, Gent, Brugge, Knokke

GRATIS OFFERTE

    Back To Top
    Chat openen
    Kan ik u helpen?
    Hallo, kan ik u helpen?