EDW | Meubelstoffering

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een gratis offerte van EDW Meubelstoffering & antiek restauratie BVBA?

gratis adviesgesprek

Plan een afspraak

Wij komen graag bij u langs, op locatie , kantoor of bij u thuis om u te voorzien van gratis vrijblijvend advies en / of een offerte.

Verstuur ons een bericht

  Snel en professionele service

  Bij ons staat persoonlijk contact in een hoog vaandel. Wij vinden het belangrijk om goed te luisteren naar de klant om zo zijn / haar wensen en eisen op de beste manier uit te kunnen voeren. Wij komen graag bij u op huisbezoek of bij u langs op kantoor om een persoonlijk en professioneel advies te geven, allemaal vrijblijvend. Wij hebben een zeer ruim assortiment stoffen en lederstalen. Bij het huisbezoek kunnen wij deze meenemen. Wij adviseren desgewenst in de keuze van kleuren en materialen. Wij inspecteren uw meubel goed tijdens het huisbezoek. Op deze manier kunnen wij u adviseren over de (her)stoffering en / of restauratie.

  Snel en professionele service

  Wij vinden snelle en vooral professionele service zeer belangrijk. Daarom proberen wij om binnen 10 werkdagen de stofferingen uit te voeren. Soms kunnen werkzaamheden al sneller worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld het (her)stofferen van kussens, dit kan al binnen 48 uur worden uitgevoerd.

  Wat onze klanten over ons zeggen

  jari de stigter
  jari de stigter
  2024-02-18
  Nette zaak met aardige mensen. Komen afspraken na en denken met je mee. Komen het gratis ophalen en weer afleveren. Zeker een aanrader!
  Dirk Staelens
  Dirk Staelens
  2024-01-30
  had een beetje schrik,maar bij levering zeer tevreden van de zetels,prima afwerking en vriendelijke mensen. kan het aan iedereen aan bevelen. nogmaals dank. groetjes dirk en christine.
  Stef
  Stef
  2024-01-17
  Heb hier bij EDW mijn oude salonzetels laten her-stofferen. Mooi opgevuld en perfect afgewerkt met een chique stof zijn ze nu dubbel zoveel waard. Zeer tevreden!
  Roland Van Hove
  Roland Van Hove
  2023-11-20
  Snelle en perfecte afwerking. Kan EDW alleen maar aanbevelen.
  Michael De Rycke
  Michael De Rycke
  2023-10-22
  We zijn uitermate tevreden over de samenwerking met EDW meubelstoffering. Afspraken werden correct nagekomen. De foto's spreken voor zich. Wij zijn dan ook heel tevreden met het resultaat.
  MaVer
  MaVer
  2023-09-30
  Onze donkerblauwe lederen driezit vertoonde enige sporen van slijtage, terwijl onze tweezit er nog prima uitziet. Op een klein lapje leer de exacte kleur kiezen, is niet evident. Er waren wat issues met het vinden van de vereiste tint 'donkerblauw'. David Schweden heeft echter zijn uiterste best gedaan om aan onze noden tegemoet te komen; we zijn dan ook opgelucht en blij met het eindresultaat. Zowel hij als zijn broer Jonathan zijn vriendelijk, vlot én professioneel. Zodra er een eerste contact is geweest, verloopt de communicatie, duidelijk en transparant; afspraken worden consequent nageleefd en ook de facturatie is correct. Waarom dan geen 5 sterren? Aanvankelijk bleven mijn twee e-mails onbeantwoord en het heeft me ook een aantal telefoontjes gekost vooraleer ik iemand effectief aan de lijn kreeg. Misschien is dat nog een werkpuntje? Hoe dan ook, EDW Meubelstoffering is een betrouwbare firma die ik, indien nodig, zeker opnieuw zou inschakelen.
  Alain Schepens
  Alain Schepens
  2023-09-20
  Buitenmeubel laten herstofferen. Vlotte service. Duidelijke uitleg over stoffen en techniek. Nakomen van gemaakte afspraken. Topkwaliteit geleverd!
  Sandra Lievens
  Sandra Lievens
  2023-07-29
  Heel tevreden over de totale lijn: correcte afspraken, professioneel advies en heel mooi resultaat. Zetels zijn prachtig én kwaliteitsvol hersteld!
  Marcella de bock
  Marcella de bock
  2023-07-13
  Super tevreden van herstoffering 2 zetels. Vakmanschap ! Een aanrader voor herstofferen van zetels . Heel vriendelijke service van de broers.
  johanna swinkels
  johanna swinkels
  2023-06-28
  Ik heb een design zetel van 30 jaar oud opnieuw laten bekleden. Ik ben heel erg tevreden, hij ziet er als nieuw uit en hij zit heerlijk. Hele vriendelijke vakkundige mensen en je krijgt een eerlijke offerte. Ik raad dit bedrijf echt aan !
  WhatsApp-Image-2021-10-27-at-11.07.37

  EDW MEUBELSTOFFERING

  Contactgegevens

  Groene Dreef 2
  9830 Sint-Martens-Latem 

  09/352.04.71
  T 050/94.63.78

  info@edwmeubelstoffering.nl