skip to Main Content

Verandazeilen op maat

Vind u het fijn om buiten te vertoeven ongeacht het weer? Bij EDW Meubelstoffering maken wij veranda en afdekzeilen op maat om dit voor u mogelijk te maken! Met een veranda zijl op maar kunt u het hele jaar genieten van uw favoriete plekje.

Langer genieten van uw tuin

Zo lang mogelijk genieten van de tuin is natuurlijk heerlijk. Jammer genoeg laat het weer in Nederland dit niet altijd toe. Daarom bent u opzoek naar een geschikte oplossing. Met een verandazeil op maat haalt u het maximale uit uw tuin. Tegen de koude wind is het gebruiken van een verandazeil ideaal. Uw veranda kan lekker worden afgesloten met een weerbestendig zeil.

Snelle en professionele service

Snelheid en de beste service vinden wij zeer belangrijk. Wij proberen dan ook altijd om binnen 10 dagen de reparaties of restauraties uit te voeren. Op deze manier zit u minder lang zonder uw meubels. De meubelen zullen er weer mooi uit zien!

Heeft u interesse in een gratis offerte van EDW Meubelstoffering? Wij komen graag bij u langs, op kantoor of bij u thuis om u te voorzien van gratis vrijblijvend advies en / of een offerte.

GRATIS OFFERTE

    Back To Top
    Chat openen
    Kan ik u helpen?
    Hallo, kan ik u helpen?