skip to Main Content

Riet & bies door EDW Meubelstoffering

EDW Meubelstoffering is gespecialiseerd in stoelenmatten (bekleden met riet of bies). Wij zijn één van de weinigen die dit vak nog uitoefenen. Wij hebben jarenlange ervaring in het bekleden van meubels met riet of bies, daardoor leveren wij hoge kwaliteit. Stoelenmatten doen wij allemaal met de hand, door deze manier van werken kunnen wij de kwaliteit die geleverd wordt waarborgen en kunt u weer jarenlang genieten van het vlechtwerk.

Tegenwoordig is vlechtwerk weer de trend. Er zijn ontzettend veel meubels met biezen of rieten, maar vaak is het vlechtwerk niet meer goed. Wij kunnen dit vlechtwerk voor u vervangen. Heeft u interesse in het stoelenmatten van uw meubels? Er is veel mogelijk en vaak is het zeker de moeite waard om uw meubels opnieuw te laten stoelenmatten.

Wilt u meer informatie over het stoelenmatten of het vlechtwerk van uw meubels? Neem gerust contact op met EDW Meubelstoffering. Wij zijn werkzaam in onder andere Antwerpen, Gent, Knokke, Brugge, Turnhout, Brussel en andere steden in gans België.

EDW Meubelstoffering Antwerpen, Gent, Brugge, Knokke
EDW Meubelstoffering Antwerpen, Gent, Brugge, Knokke

GRATIS OFFERTE

    Back To Top
    Chat openen
    Kan ik u helpen?
    Hallo, kan ik u helpen?