Skip to content

Geef uw meubels een nieuwe uitstraling | EDW Meubelstoffering

Bij EDW Meubelstoffering kunt u terecht voor het (her)stofferen van uw meubels, zoals banken, stoelen, zetels, autostoelen, loungebanken, en meer. Misschien is de zitting van de bank versleten, omdat hij zo lekker zit en veel is gebruikt. Hoe zonde is het als uw oude meubels eigenlijk nog voldoen, maar gewoon toe zijn aan een opknapbeurt. EDW Meubelstoffering zorgt ervoor dat u weer jarenlang kunt genieten van uw meubels.

(Her)stofferen en restauratie

Wij stofferen en restaureren banken, stoelen, zetels, design meubelen, bedden, boten, caravankussens, klassieke meubelen, en nog veel meer. Naast het stofferen of herstofferen van uw meubelen, kunnen wij uw meubels ook opnieuw vullen.

Professionele meubelreiniging

Naast het stofferen en restaureren van meubels, kunnen wij van EDW Meubelstoffering, ook uw meubels er weer als nieuw uit laten zien door ze professioneel te reinigen.

Geef uw meubel een nieuwe kleur of dessin

Bij EDW Meubelstoffering kunt u ook terecht voor professionele adviezen wat betreft de kleuren en materialen die worden gebruikt bij het (her)stofferen van uw meubels. Het kan zijn dat u zelf nog niet weet welke kleur of welk materiaal er het beste gebruikt kan worden. Wij hebben een grote collectie aan stof- en ledenstalen. Genoeg keuze dus!

Delen meubels stofferen

Wij kunnen ook delen van uw meubel stofferen of bekleden. Het kan zo zijn dat de zitting van een zetel bijvoorbeeld is versleten, maar de armleuningen zijn nog goed. Wij bekleden dan alleen de zitting opnieuw. Op deze manier bespaart u ook weer in de kosten. Het is allemaal mogelijk bij EDW Meubelstoffering!

Vrijblijvend contact opnemen & gratis offerte aanvragen

Neem contact op met EDW Meubelstoffering voor vrijblijvend meer informatie of vraag een gratis offerte aan.

GRATIS OFFERTE


    Back To Top
    Chat openen
    Kan ik u helpen?
    Hallo, kan ik u helpen?