skip to Main Content

Professionele meubelreiniging

Is uw meubel toe aan een grote schoonmaakbeurt? Laat uw meubels professioneel reinigen voor EDW Meubelstoffering. Uw bank, stoel of zetel ziet er weer als nieuw uit!

Laat uw meubels reinigen bij EDW Meubelstoffering

Wij komen graag bij u op huisbezoek of langs op uw kantoor om te komen te kijken naar het meubel. Wij bekijken hoe het meubel op de beste manier kan worden gereinigd en welke reinigingsmiddelen er moeten worden gebruikt. Daarnaast kijken wij ook met welke stof of leer wij te maken hebben. Daarnaast brengen wij desgewenst gelijk een gratis offerte uit voor het reinigen van uw meubel.

Met professionele meubelreiniging door EDW Meubelstoffering zullen uw meubels zoals bankstellen, stoelen, zetels of andere meubels er weer als nieuw uit zien, schoon en fris. De kleur komt weer goed tot zijn recht en de meubels krijgen hun oorspronkelijke uitstraling terug.

Het reinigen van leer

Wij reinigen ook leren bekledingen. Met speciale leerreiniging zullen uw meubels worden behandeld. De kleur zal weer stralend worden na een leerreiniging en het meubel zal weer gaan glanzen.

Wij vinden het zonde om uw meubels direct weg te gooien wanneer deze vervuild zijn. Een nieuw meubel kopen kost vaak veel geld en met maar een kleine investering kunt u met meubelreiniging uw meubels weer laten stralen.

Perzische tapijten en vloerbedekking laten reinigen

Wilt u uw vloerbedekking of Perzische tapijten laten reinigen? EDW Meubelstoffering is hier ook in gespecialiseerd.

Neem contact op met EDW Meubelstoffering voor vrijblijvend meer informatie of vraag een gratis offerte aan.

GRATIS OFFERTE

    Back To Top
    Chat openen
    Kan ik u helpen?
    Hallo, kan ik u helpen?