EDW | Meubelstoffering

Meubel op maat / aanpassingen

stoffeerder55

op maat / aanpassingen

Bij EDW Meubelstoffering Oost & West Vlaanderen kunt u terecht voor het maken van een meubel op maat. Wij kunnen tevens uw bestaande meubels aanpassen, zodat deze precies aan uw wensen voldoen. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van uw zitmeubelen. De bank die u op dit moment heeft is misschien te kort of te lang. EDW Meubelstoffering kan deze dan aanpassen, zodat de bank precies voldoet aan uw wensen.

Of u heeft een nieuwe bank gekocht, maar wilt daar een hocker of footstool bij laten maken. Dit doen wij ook, helemaal speciaal voor u op maat gemaakt! De hocker of footstool kunnen wij maken met een vast zitkussen, met of zonder volant. Daarnaast voorzien wij de hocker ook van poten. Ook hier kunt u kiezen uit diverse varianten. Het enige wat u hoeft te doen is ons de kleur, maten en vormen doorgeven. EDW Meubelstoffering verzorgt de rest!

Persoonlijk contact is zeer belangrijk

Wij vinden persoonlijk contact zeer belangrijk. De klant is koning en wij vinden het dan ook belangrijk om goed te luisteren naar de wensen en eisen van de klant. Daar is persoonlijk contact voor nodig. EDW Meubelstoffering komt graag bij u langs om uw meubel te bekijken. Wij kunnen eventueel ook komen met een stof- en lederstalen. Nadat wij uw meubel goed hebben bekeken kunnen wij vrijblijvend een offerte uitbrengen. Wij leveren alleen de hoogste kwaliteit.

Kernwaarden

Waarom voor ons kiezen?

Bij ons heeft kwaliteit de hoogste prioriteit, en wij verbinden ons ertoe uitsluitend met hoogwaardige materialen te werken. Ons deskundige team is toegewijd aan het zorgvuldig transformeren en nieuw leven inblazen van uw meubels.

plumbing-about

Wat onze klanten over ons zeggen

jari de stigter
jari de stigter
2024-02-18
Nette zaak met aardige mensen. Komen afspraken na en denken met je mee. Komen het gratis ophalen en weer afleveren. Zeker een aanrader!
Dirk Staelens
Dirk Staelens
2024-01-30
had een beetje schrik,maar bij levering zeer tevreden van de zetels,prima afwerking en vriendelijke mensen. kan het aan iedereen aan bevelen. nogmaals dank. groetjes dirk en christine.
Stef
Stef
2024-01-17
Heb hier bij EDW mijn oude salonzetels laten her-stofferen. Mooi opgevuld en perfect afgewerkt met een chique stof zijn ze nu dubbel zoveel waard. Zeer tevreden!
Roland Van Hove
Roland Van Hove
2023-11-20
Snelle en perfecte afwerking. Kan EDW alleen maar aanbevelen.
Michael De Rycke
Michael De Rycke
2023-10-22
We zijn uitermate tevreden over de samenwerking met EDW meubelstoffering. Afspraken werden correct nagekomen. De foto's spreken voor zich. Wij zijn dan ook heel tevreden met het resultaat.
MaVer
MaVer
2023-09-30
Onze donkerblauwe lederen driezit vertoonde enige sporen van slijtage, terwijl onze tweezit er nog prima uitziet. Op een klein lapje leer de exacte kleur kiezen, is niet evident. Er waren wat issues met het vinden van de vereiste tint 'donkerblauw'. David Schweden heeft echter zijn uiterste best gedaan om aan onze noden tegemoet te komen; we zijn dan ook opgelucht en blij met het eindresultaat. Zowel hij als zijn broer Jonathan zijn vriendelijk, vlot én professioneel. Zodra er een eerste contact is geweest, verloopt de communicatie, duidelijk en transparant; afspraken worden consequent nageleefd en ook de facturatie is correct. Waarom dan geen 5 sterren? Aanvankelijk bleven mijn twee e-mails onbeantwoord en het heeft me ook een aantal telefoontjes gekost vooraleer ik iemand effectief aan de lijn kreeg. Misschien is dat nog een werkpuntje? Hoe dan ook, EDW Meubelstoffering is een betrouwbare firma die ik, indien nodig, zeker opnieuw zou inschakelen.
Alain Schepens
Alain Schepens
2023-09-20
Buitenmeubel laten herstofferen. Vlotte service. Duidelijke uitleg over stoffen en techniek. Nakomen van gemaakte afspraken. Topkwaliteit geleverd!
Sandra Lievens
Sandra Lievens
2023-07-29
Heel tevreden over de totale lijn: correcte afspraken, professioneel advies en heel mooi resultaat. Zetels zijn prachtig én kwaliteitsvol hersteld!
Marcella de bock
Marcella de bock
2023-07-13
Super tevreden van herstoffering 2 zetels. Vakmanschap ! Een aanrader voor herstofferen van zetels . Heel vriendelijke service van de broers.
johanna swinkels
johanna swinkels
2023-06-28
Ik heb een design zetel van 30 jaar oud opnieuw laten bekleden. Ik ben heel erg tevreden, hij ziet er als nieuw uit en hij zit heerlijk. Hele vriendelijke vakkundige mensen en je krijgt een eerlijke offerte. Ik raad dit bedrijf echt aan !

Verstuur ons een bericht