Skip to content

Uw lederen meubels laten verven?

Heeft de lederen bank waar u zo aan gehecht bent gebruikssporen? Is het leer van uw sofa lelijk geworden? Kies er dan voor om uw sofa of bank te laten verven door EDW Meubelstoffering! Wij blazen nieuw leven in uw gebruikte meubel!

Laat uw meubels verven door EDW Meubelstoffering

Er zijn genoeg redenen om uw oude leer te laten verven. Zo kan de bank verkleurd zijn of is er in de loop der jaren slijtage ontstaan. Misschien bent u bezig om het complete interieur te vernieuwen en past de sofa eigenlijk niet meer in de nieuwe styling. Dat is erg jammer als u blij was met het zitcomfort, de meubel duur was of dat er emotionele waarde aan uw bank zit.

Met professionele meubelreiniging door EDW Meubelstoffering zullen uw meubels zoals bankstellen, stoelen, zetels of andere meubels er weer als nieuw uit zien, schoon en fris. De kleur komt weer goed tot zijn recht en de meubels krijgen hun oorspronkelijke uitstraling terug.

Werkwijze

Nadat wij uw meubel geinspecteerd hebben en er een prijs afgesproken is zullen wij hem kosteloos bij u thuis komen ophalen. U kunt rekening houden met een levertijd van 14 dagen. Mochten er reparaties verricht moeten worden, dan voeren wij deze eerst uit.

Zodra dit afgehandeld is gaan wij uw meubel grondig reinigen. Nadat de reiniging voorbij is zullen wij de delen die niet mee gespoten dienen te worden netjes afplakken. Denk daarbij aan de pootjes of sierlijsten. Na het bepalen van de juiste kleur gaan wij dit namaken. Hierbij maken wij geen gebruik van hulpmiddelen zoals mengpanelen. Wij houden dit ambachtelijk en voeren dit daarom volledig zelfstandig uit.

Wanneer de goede kleur is gemengd word het meubel vakkundig gegrondeerd. Dit betekend dat wij het gehelen meubel met de hand behandelen. In onze spuitcabine zal het meubel rondom gespoten worden.

Op het moment dat uw meubel gedroogd en grondig geïnspecteerd is, pakken wij hem netjes in. Klaar om tot aan uw voordeur te worden afgeleverd!

 

Wij reinigen ook leren bekledingen. Met speciale leerreiniging zullen uw meubels worden behandeld. De kleur zal weer stralend worden na een leerreiniging en het meubel zal weer gaan glanzen.

Wij vinden het zonde om uw meubels direct weg te gooien wanneer deze vervuild zijn. Een nieuw meubel kopen kost vaak veel geld en met maar een kleine investering kunt u met meubelreiniging uw meubels weer laten stralen.

Snelle en professionele service

Snelheid en de beste service vinden wij zeer belangrijk. Wij proberen dan ook altijd om binnen 10 dagen de reparaties of restauraties uit te voeren. Op deze manier zit u minder lang zonder uw meubels. De meubelen zullen er weer mooi uit zien!

Heeft u interesse in een gratis offerte van EDW Meubelstoffering? Wij komen graag bij u langs, op kantoor of bij u thuis om u te voorzien van gratis vrijblijvend advies en / of een offerte.

GRATIS OFFERTE


    Back To Top
    Chat openen
    Kan ik u helpen?
    Hallo, kan ik u helpen?