Skip to content

Bootkussens stofferen bij EDW Meubelstoffering

Denkt u eraan om het interieur van uw boot te laten (her)stofferen? Dat kan bij EDW Meubelstoffering. Wij stofferen alle soorten kussens.

Boten hebben vaak specifieke maten, vormen, en hoeken. Daarom is het een precies werkje om kussens voor jachten / boten te (her)stofferen. EDW Meubelstoffering en antiekrestauratie BVBA heeft jarenlange ervaring in het stofferen van boten en jachten in alle maten. Daardoor kunt u deze klus met een gerust hart aan ons overlaten.

Wij van EDW meubelstoffering en antiek restauratie BVBA komen graag naar u toe om uw wensen te bespreken met betrekking tot het stofferen of het op maat maken van de kussens. Daarnaast maken wij mallen en wordt alles opgemeten. Eventueel kunnen wij u een gratis offerte geven, nadat wij alles grondig hebben bekeken.

Stoffering van boten / jachten vergt een hoogwaardige kwaliteit bekleding het leer of kunstleer wordt vaak blootgesteld aan de zon en aan het water en moet zeer sterk zijn. Wij beschikken over een ruimte collectie leder en kunstleer en andere materialen van hoge kwaliteit. Zo kunt u jarenlang van het nieuwe interieur van uw boot genieten!

Meer informatie over het stofferen van uw boot of jacht? Neem gerust contact op met EDW Meubelstoffering & antiek restauratie BVBA. Voor meer informatie en / of het aanvragen van een gratis offerte.

EDW Meubelstoffering boten, auto's, België, Antwerpen, Gent, Knokke, Brussel, Turnhout
EDW Meubelstoffering boten, auto's, België, Antwerpen, Gent, Knokke, Brussel, Turnhout

GRATIS OFFERTE


    Back To Top
    Chat openen
    Kan ik u helpen?
    Hallo, kan ik u helpen?